UNDERBAR VIT BOURGOGNE TILL FANSTSTISKT PRIS!!!

Det är inte ofta det händer men nu har det hänt. Jag kräver (nästan) att ni skall stödköpa ett vin. Det är nämligen så här. Om du som vinhandlare har ett vin i Systembolagets ordinarie sortiment och om detta vin inte säljer i tillräcklig omfattning så kan det bli avlistat, dvs du som konsument kan inte gå in i butiken och handla det direkt. Och nu riskerar ett vitt vin från Bourgogne att drabbas av detta vilket vore, om inte en katastrof så förbannat olyckligt. För vinet är så himla bra! Vi börjar med formalia. Vinet har varunr 5562 och heter Clotilde Davenne (efter ägaren och vinmakerskan) Bourgogne Blanc och aktuell årgång är 2014. Efter det att jag läst om risken för avlistning sprang jag i väg och köpte vinet vilket ni också måste göra. Doften är ung, stor och komplex med inslag av mineraler, äpplen, päron, citrus, lime och gula plommon. Smaken är drygt medelfyllig, frisk med inslag av mineraler och fin frukt. Torrt. Har struktur som ett vin som kostar betydligt mer. Lång eftersmak med härlig ren mineral. Så jäkla bra och det är gott nu men kan lagras. Köp nu flera buteljer!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.