MER OTT ROSÉ

Jag fortsätter min resa med rosé och återvänder denna gång till Domaines Ott som jag skrev om för ett tag sedan. Jag har på nytt provat deras 77096 BY.Ott (169 kronor på beställningssortimentet). Och jag håller fast vid det jag skrev senast. Köp.
Men om man vill ta ett steg än högre så måste ni bara köpa Otts 73110 Chateau de Selle Coeur de Grains Rosé 2015. Kostar 249 kronor och finns på beställningssortimentet. Så bra. En doft av persika och plommon med en gnutta mineral och en smak som är fyllig, elegant och härligt strukturerad med syra, frukt och mineralanslag i härlig harmoni. Köp flera flaskor och lagra. Lagra ett år eller mer och kolla vad som händer. Jag lovar att ni inte blir besvikna. Betyg §§§§(§).

Annons

En tanke på “MER OTT ROSÉ”

  1. Verkar gott. Har aldrig tidigare gillat rosé men i år har kommit ut som roségillare. Förstår att du skulle vilja bli pensionär du också. Hälsningar Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.