Om

Peter

Mitt vinintresse tog fart för cirka 40 år sedan när jag läste i Lund. Efter det gick jag med i Munskänkarna och har nu provat vin sedan dess. Jag har tagit tre-betyg hos Munskänkarna (den högsta utbildningen de har) och har också tagit en Diplomexamen vid Wine & Spirit Education Trust som har sitt säte i London.

Idag skriver jag om vin i tidningen ”Munskänken med Vinjournalen” och även på denna blogg. Det är svårt att exakt säga hur många viner jag provar men det är i vart fall flera tusen per år. Det innebär att jag bland annat hos Systembolaget provar nyheterna som kommer samt att jag hos importörerna får prova deras producenters vin.

Privat arbetar jag som advokat och är delägare i Brottmålsadvokaterna i Stockholm AB.

Annons

2 reaktioner till “Om”

 1. Hej!
  Mitt namn är Maria Tenggren och är företagskundansvarig på Speedy Wine Store AB.

  Speedy Wine är en alkohol import-, och distributionsverksamhet. Vi levererar öl, vin och sprit runt om i Sverige.

  Jag kontaktar er då vi har en nyintroducerad vinprodukt som vi tror att ni skulle vara väldigt intresserade av.

  Winestar är franska, prisbelönta premiumviner gjorda på AOC druvor och det första vinet på burk den svenska marknaden har sett. På burk!? Ja, du läste rätt! Lite galet och konstigt kanske? Eller till och med lite intressant?! Winestar har tagit innovativa steg för att producera kvalitévin som är anpassat för människors nomadiserade livsstilar. Winestars koncept har brutit alla förutfattade meningar om att bra franska viner bara kan lagras i glasflaskor.

  Om du vill ha mer information så maila gärna tillbaka till mig såg bifogar jag produktblad och lite mer information om de tre olika Winestarviner vi har, samt om den teknik som används för att skydda vinets kvalité och smaker.

  Vi har fått väldigt bra respons från privatpersoner såväls om press och försöker hela tiden hitta nya plattformer att presentera Winestar för allmänheten och vi vet att er blogg är väldigt inflytelserik när det kommer till vin.

  Vi hoppas att vi har väckt ert intresse och om ni tycker att det låter som något ni skulle vara nyfikna på, tveka inte att höra av er till mig så anordnar jag så att ni får smakprov av vinerna.

  Bästa hälsningar
  Maria Tenggren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: