MER ROSÉ

Måndag igen och nu har jag på nytt druckit goda viner. Och rosé. Hör och häpna. Jag som alltid varit kritisk (se föregående inlägg). Men i helgen drack jag Château Carpe Diem 2015 från det bästa av områden när det gäller rosé- Provence. Härlig klassisk rosa färg. Vilken inledning. Doften är stor, läcker och packad med frukt. Här finns smultron, jordgubbar, grape och apelsin samt en gnutta mineral. Smaken är ung, och elegant med härlig syra och frukt. Fin struktur. Bra längd. Himla gott helt enkelt. §§§§ är det självklara betyget och priset låga 169 kronor. Stark köprek. Gå in på Franskavinkompaniet.com där ni kan beställa vinet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.