TREVLIG VIT BORDEAUX FRÅN 2007 samt lite annan info!

Ni får se detta som mitt måndagstips denna vecka. Det är nämligen ett vin som jag drack i helgen som var. Vinet finns inte att köpa på Systembolaget men kolla gärna på nätet. Som ni säkert vet finns det andra inköpskanaler i dag. Och de är lagliga. Vinet jag pratar om heter Château La Louvière och årgången jag drack var som sagt 2007. Det här är ett vin som liksom många andra är goda unga och som med ålder fortfarande är goda men på ett annat sätt. Allt beroende på vilken typ av smak man föredrar. Vinet har nu utvecklats och den unga fruktiga doften med äpplen och krusbär har nu kompletterats med utvecklade, mogna toner såsom honung, vax och rökighet. Smaken är drygt medelfyllig, utvecklad med pigg syra, äpplen, vax och honung. Ett vin vars kropp håller hela vägen och avslutas med ett rent slut. Betyg §§§§(§). Ut och leta på nätet.

Under den 18-22 januari kommer jag att vara bortrest så då blir det inga tips. Men sedan kommer det att komma flera och då kommer jag också att skriva om nyheter på Systembolaget.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.