ROEDERER ÅRGÅNG 2012!

De flesta av er har nog förstått att jag är väldigt förtjust i champagnefirman Roederers härliga bubbel. Och speciellt förtjust är jag nog i deras vintage viner som alltid levererar. Nu har 2012 lanserats och just nu finns den i beställningssortimentet. 76510 Louis Roederer Brut 2012 är hela namnet på detta härliga bubbel. Jag beställde faktiskt ett gäng innan jag provat det. Men nu har jag provat och inte blev jag besviken. Tvärtom!!! Så himla bra är det. Underbar stor inbjudande komplex doft där min nästa hittar krita, mineral, citrus, lime, persika, äpplen och nötter. Du kan säkert hitta fler härliga dofter. Smaken upplever jag som drygt medelfylligt, ung med en härlig syra, fin frukt där mycket av det som finns i doften återkommer. Härligt gräddig mousse. Komplex och torr smak som är välbalanserad med lång eftersmak. Så bra så betyget blir §§§§§. De e bare att köp!!! Just det undrar ni, kostar det något. Jo då det gör det. 575 kronor vilket om jag nu skall drista mig till att prata prisvärde är ett kanonpris!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.