INTE VILKEN LÅDA VIN SOM HELST!

Om ni inte kan komma på vad ni skall köpa i present, julklapp eller vad ni skall ha för tema på er nästa vinprovning så måste jag få rekommendera barolovin från Beni di Batasiolo. I beställningssortimentet finns varunr 73390 som är en låda som innehåller sex olika baroloviner med druvor från olika lägen. Medföljer gör också en karta som visar de olika lägen druvorna kommer ifrån. Vinerna är av helt olika karaktär och ger en bra bild av hur fantastiska vinerna från Barolo kan vara och hur olika karaktärer de kan ha. Jag skriver inte och bedömer varje vin för sig här utan det är upp till er att göra ere egna bedömningar. Snittbetyget på vinerna ligger mellan §§§§ och §§§§§. Inga skitviner alltså utan tvärtom. Stark köprekommendation. Priset för sex flaskor 3 294 kronor. Som hittat!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.