BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!

Hoppas påsken varit bra och att ni ätit gott samt druckit goda viner. Det har jag gjort. Den största överraskningen för mig var en Champagne. Louis Roederer Brut Premier. Bättre än någonsin. Alla som gör icke årgångs Champagner (standardchampagner) strävar efter att få en jämn kvalité och stil. Hur det än månne vara med den saken så varierar det trots allt från gång till gång. I bland blir det bättre och det är precis vad det är nu. En stor intensiv och komplex doft med härlig brödighet, choklad, nötter, citrus, lime, gula äpplen och krita. Smaken torr och drygt medelfyllig. Elegant, gräddig och med underbar syra och härlig struktur. Välbalanserad. Rent slut med fin längd. Köp en sexpack. Drick en nu. Lägg undan och prova med jämna mellanrum under en tvåårs tid. Ni blir inte besvikna. Betyg §§§§§. 399 kronor kostar det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.